Vissa saker går inte att återvinna

Man kan återvinna mycket, men långt ifrån allt. En sak som av förklarliga skäl inte kan återvinnas är kalendrar. Visst, man kan återvinna själva papperet, men man kan inte använda en gammal kalender två gånger. Det blir ju inte samma år mer än en gång. Därför skulle vi vilja tipsa om en smart kalender som man faktiskt kan ta tillvara på även när året är slut.

Vi tar ganska mycket kort när vi jobbar, på möbler som vi blir extra nöjda med och på varandra när vi jobbar, och vi funderade lite över vad vi skulle göra med alla bilder. Då kom vi på att vi skulle göra en fotokalender med våra bilder, och det som är så bra med en sådan är att man kan klippa ut bilderna och använda dem som tavlor när kalendern har gjort sitt. På så sätt kan man alltså återanvända bilderna.

En bra sida

Vi beställde vår fotokalender från http://www.gotaplatsensfoto.se/kalender där man kan göra sin kalender personlig genom att välja format och inramning, och till ett riktigt bra pris dessutom. När året är slut har vi tolv bilder att sätta upp här, som en extra bonus liksom. En fotokalender är perfekt när man har en massa bilder som man gärna skulle vilja använda men inte riktigt vet vad man ska göra med. Och en personlig kalender är ju alltid roligare än en färdig som går att köpa i affären.

fotokalender

Det här var kanske ett lite annorlunda återvinningstips, men ibland gäller det att tänka utanför boxen – precis som vi gör när vi skapar våra möbler!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *