Vi ska bygga ut!

Miljö ligger oss varmt om hjärtat. Det kan väl knappast ha undgått någon. Men trots det så finns det ändå saker och ting som vi inte är bäst i klassen på, men problemet är att vi inte riktigt vet vad det är. Återvinning för att skapa nya möbler är ett bra koncept, det är det absolut ingen tvekan om. Men frågan är om vi verkligen gör allting på bästa vis? Klart är i alla fall att vi försöker och gör vårt bästa, men även om vi kan mycket så kan vi inte allt. Men nu har vi tänkt oss att vi ska expandera verksamheten och bygga ut lokalerna en del, och där erkänner vi villigt att vi inte har den kunskap som krävs. Dags att ta in hjälp utifrån, med andra ord!

En ordentlig miljökoll
Eftersom vi ska bygga ut en del för att skaffa oss extra utrymme så har vi kontaktat Metron Miljökonsult. De är en konsult inom miljö som är speciellt inriktade på mark- och anläggningsteknik – med andra ord, byggen. Genom att göra en ordentlig genomgång innan vi drar igång så kan vi försäkra oss om att vi inte skadar miljön när vi bygger. Det känns bra. Vi vet ännu inte riktigt när bygget kan dra igång, förmodligen kommer det att få vänta åtminstone ett par månader, och kanske längre än så. Men hellre att vi väntar för länge än att vi drar igång innan vi har gjort en ordentlig miljökoll. Skulle det vara så att vi får vänta tills i vår, ja då får det helt enkelt bli så.

Vi är på väg att bli professionella
När vi drog igång Averex trodde vi aldrig att det skulle bli så här stort. Vi såg det snarare som ett ideellt hobbyprojekt, men nu så står vi här och är ett riktigt företag. Hur det gick till är svårt att förstå – det skedde liksom gradvis. Visst är vi glada över att ha vuxit så mycket, men det bästa är ändå att det skett så naturligt och organiskt. Att växa för snabbt hade varit ödesdigert för oss. Genom att växa i långsammare takt har vi lyckats behålla vår själ, och det är det som är det viktigaste för oss. Vi hoppas att det aldrig kommer att ändras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *