Vi fortsätter att växa!

Averex fortsätter att växa, vilket förstås är väldigt roligt! Extra roligt är det att anledningen till att vi växer är att fler och fler får upp ögonen för återvinning och att det går att skapa nytt av gammalt. Utan kunder hade vi inte kunnat existera, så det är tack vare er som vi kan växa och utvecklas och fortsätta vår kamp för miljön och vårt arbete för att med våra medel och vår kunskap sträva mot en lite bättre värld. Att kämpa för miljön har alltid varit vår drivkraft, och det är otroligt kul att så många uppskattar det vi gör och väljer att låta oss skapa nytt av gammalt istället för att bara konsumera nytt hela tiden.

am-logga

Att växa är alltid roligt, men det kommer också med nya utmaningar. Det gäller därför att man växer under ansvar. För oss handlar det bland annat om att växa på ett sådant sätt att vi inte ger avkall på det vi står för. Att till exempel börja köpa in nytt material bara för att vi har blivit så populära att ”skräpet” vi jobbar med inte längre räcker till skulle helt och hållet tala emot vår tanke med hela företaget. Så det gäller att man alltid har båda fötterna på jorden så att man kan växa på rätt sätt.

Utveckling innebär också förändrar på ”insidan” av företaget. Vi behöver nya system för att kunna styra verksamheten i en större skala. Det blir till exempel mycket mer att hålla reda på när man växer, och då kan ett bra ledningssystem vara guld värt. Vi använder oss av https://www.amsystem.com/sv/ som hjälper oss att enkelt hålla koll på ärenden och dokument. Det gör att vi kan lägga vår tid och energi på vårt viktiga arbete istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *