När allting faller

Det är inte alltid lätt att driva företag och man ska vara medveten om att när det ena händer så kommer också allt det andra att hända. I vissa lägen kan det till och med vara bra att upptäcka dessa saker eftersom att det finns risker med att befinna sig i det under en längre tid – alltså direkt hälsofarliga miljöer. Det är troligtvis en sådan miljö som vi har upptäckt här hos oss när renoveringarna har avlöst varandra, nämligen att vi misstänker mögel i huset. Det är knappast något som vi blev direkt överlyckliga över, men lukten var påfallande övertygande, men vi lär ta hit några experter för att reda ut hur läget ser ut, samt också ta reda på vad det är vi behöver göra för att åtgärda det.

Tur i oturen

Det här är trots allt tur i oturen, för att upptäcka dolda mögelangrepp är otroligt viktigt samtidigt som det kommer med en god portion ångest. Det betyder att saker och ting måste åtgärdas till det bättre, men det är aldrig roligt när man behöver fixa med det och betala för det, samtidigt som renoveringar drar ut på tiden och att man eventuellt behöver stänga av utrymmet under en tid för att få det åtgärdat.

Det finns helt enkelt inte jättemycket som vi kan göra i dagsläget, utan vi får invänta vad experterna har att säga om läget. Dock hoppas vi på att det inte behöver vara så illa som vi kanske föreställer oss, men man ska heller aldrig säga aldrig. Så vi väljer att förhålla oss pessimistiska till det hela tills vi vet hur det faktiskt ser ut. Men att det är någon form av mögelangrepp det står, tyvärr, alldeles klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *