Mycket nytt på ingång!

Vi arbetar ständigt på nya projekt, och det är just det som är en av de stora fördelarna med att jobba som vi gör. Eftersom vi tar tillvara på det som redan finns kommer det alltid nya utmaningar, och ingen dag är den andra lik. Just nu har vi mycket nytt på ingång, och det är väldigt spännande att få skapa nytt av gammalt och se möblerna få liv igen och kunna återanvändas.

Vi har bland annat kommit över en hel del gamla utemöbler som ett lokalt företag var vänliga nog att skänka oss. Möblerna hade sett sina bästa dagar och det var dags att köpa nytt, men för oss är de möbler med stor potential som vi kommer att ge nytt liv och sätta vår egen prägel på. Det som är så bra med just de här möblerna är att de är av väldigt bra kvalitet.

Visst är de lite slitna, och det kan man väl förvänta sig efter att de tjänat som sittplats för otaliga kaffepauser på företaget och stått ute året runt, men när en möbel har bra kvalitet från grunden krävs det inte så mycket jobb för att få de att skina igen – om man vet hur man ska göra! Vi såg direkt att möblerna var av bra kvalitet, och det fick vi bekräftat när företaget berättade att de var inköpta från Trademax. Av erfarenhet vet vi att de har väldigt bra kvalitet på sina möbler.

Förutom det har vi också en hel del annat nytt på gång. Vi har mycket att göra och tempot är högt, precis så som vi vill ha det! Om vi satt här och rullade tummarna skulle det ju inte vara någon idé att driva det här, så vi är väldigt glada att vi både har mycket arbete och många kunder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *