Badrummet ställer höga krav på inredningen

När det gäller möbler ställer vissa rum högre krav än andra. Badrummet är ett rum som ställer höga krav på inredningen eftersom den måste tåla fukt, och eftersom bakterier lätt gror där det är fuktigt och varmt gäller det också att badrumsinredningen är lätt att hålla ren och fräsch. Att använda sig av återvunna material för att skapa badrumsmöbler är med andra ord inte alltid så bra. Visst går det, men då gäller det att man hittar de rätta materialen och behandlar dem så att de tål påfrestningarna som finns i badrummet. Men allt i badrummet behöver förstås inte vara specialbehandlat. Vill man ha en liten hylla eller en pall som inte är gjord just för badrum så är inte det hela världen. Det är arbetsytorna och de större möblerna som är extra viktigt att man anpassar efter värme och fukt.

Badkar i återvunnet trä? Något för framtiden!

Vi på AvereX tillverkar en del badrumsanpassade möbler, och vi märker att förfrågan blir allt större. Några har hört av sig och frågat om vi bygger badkar, och det gör vi tyvärr inte. Ett träbadkar av återvunnet trä verkar många vilja ha, och vi letar förstås alltid nya projekt inför framtiden, men i dagsläget kan vi alltså inte erbjuda badkar. Och det är helt enkelt för att vi inte kan anpassa träet efter vad ett badkar kräver. Vill man ha en badtunna får man vända sig någon annanstans, och vill man ha ett traditionellt badkar kan vi till exempel rekommendera badshop.se som har många fina modeller (http://www.badshop.se/c/badrum/badkar/). Men, som sagt, vi tittar vidare på idéer och hoppas att vi kanske i framtiden kommer att kunna erbjuda den här tjänsten.

badkar

Häftigt badkar från Badshop.se!

Fortsätt vara kreativa

Vi strävar förstås efter att kunna möta alla önskemål som våra kunder har, och vi är väldigt glada över den utveckling som har skett där fler och fler väljer återvunnet och dessutom efterfrågar sådant som är lite mer ovanligt. Det är inte längre bara utemöbler som det var i början, utan även mycket köksbord, bokhyllor och andra möbler. Vi älskar att ni är kreativa och tänker utanför boxen, och det vill vi att ni ska fortsätta att göra. Det är era idéer som utvecklar oss, och tillsammans hjälps vi åt att göra den här planeten till en lite bättre plats genom att använda oss av material som redan finns istället för att ta av jordens resurser. Det är miljövänligt och du får något helt och hållet personligt som du garanterat varken hittar i möbelaffären eller hos grannen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *